Verkoopmakelaar

Zorgeloos uw huis verkopen

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een optimaal resultaat

Uw huis verkopen kan een spannend en tijdrovend proces zijn. U laat namelijk niet alleen uw huis, maar ook uw thuis achter. Daarbij wilt u natuurlijk de hoogst mogelijke prijs ontvangen voor uw woning en prettige voorwaarden bij de verkoop. 

Bij Grosfeld Makelaardij bent u aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aanpak en werkwijze bent u verzekerd van een zo goed mogelijk resultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak hebben wij al honderden huizen verkocht. Bij elk huis hebben wij het doel de eigenaar met een goed gevoel naar zijn of haar nieuwe thuis te laten gaan. 

Hoe gaan we te werk?

We bekijken samen met u uw woning en nemen de verkoopmogelijkheden met u door. Daarbij luisteren we aandachtig naar uw wensen. De verschillende onderwerpen die aan bod komen zijn:

Uiteraard wordt alles duidelijk vastgelegd in een NVM-opdracht voor verkoop. Voor de verkoop hebben wij een aantal gegevens nodig. Zo willen we graag van u weten welke zaken u meeneemt of met uw woning mee wilt overdragen. Ook over uw woning hebben we wat informatie nodig. Het invullen van deze gegevens doen wij natuurlijk graag samen met u.

Bezichtigingen met potentiële kopers worden na afspraak door Maarten Grosfeld gedaan. Uiteraard volgt er daarbij een terugkoppeling naar u. Ook de onderhandelingen met de koper worden altijd samen met u gevoerd. 

Pas als alle gegevens helder zijn, volgt er een koopovereenkomst. Naast de koopsom en de oplevertermijn zijn ook de eventuele voorbehouden van belang: voorbeelden hiervan zijn financiering door de koper en een bouwkundige keuring. 

Het ondertekenen van de koopovereenkomst is altijd een bijzonder moment. Natuurlijk streven wij ernaar om dat samen met kopers aan tafel te doen. Ook na het tekenen van de koopovereenkomst is onze begeleiding nog niet af: wij voeren de eindinspectie samen met u en de koper uit en gaan mee naar de notaris. Ook daarna kunt u altijd nog een beroep op ons doen, mochten er nog vragen zijn.

Waarom kiezen voor Grosfeld Makelaardij?

+25 jaar ervaring

in Bergen op Zoom en omstreken

Gecertificeerd

Wij zijn een beëdigde NVM-makelaar, aangesloten bij de NWWI en gecertificeerd door Vastgoedcert​

Persoonlijke, betrokken aanpak

Wij ondersteunen en begeleiden van a-z, ontwikkelen een uniek verkoopplan voor uw woning

Uitgebreid netwerk in de regio​

We kennen de woningen en regio als geen ander. Zo bent u er zeker van dat u de woning vindt die voldoet aan uw wensen

Hulp tijdens het gehele verkoopproces

Plaatsing van uw woning op social media en Funda. Tevens zijn we ook na de verkoop nog bereikbaar voor vragen

Bezichtigingen door Maarten Grosfeld

Wilt u uw huis verkopen in Bergen op Zoom en omstreken?

Wij komen graag in gesprek met u. Neem dan gerust contact op .
Wij bellen u zo snel mogelijk terug of neem contact met ons op via het contactformulier!