Aankoopmakelaar

De juiste begeleiding in een oververhitte woningmarkt

De huizenmarkt is oververhit en huizen worden steeds duurder. Ook in Bergen op Zoom zijn de huizenprijzen de laatste jaren gestegen en regelmatig wordt er overboden. Er zijn weinig woningen beschikbaar. Het kopen van een nieuw huis kan daarom een frustrerend en emotioneel proces zijn. Wat is er nog realistisch in de huidige markt?
Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Naast het financiële aspect komen er ook veel vragen over de toekomst bij kijken. U bent namelijk niet alleen op zoek naar een nieuw huis, maar ook naar een nieuw thuis. Daarom is de juiste, persoonlijke begeleiding bij de aankoop van een nieuw huis cruciaal.

Grosfeld Makelaardij kent de markt in de regio Bergen op Zoom uitstekend. Hierdoor weten wij als geen ander wat een realistische waarde is voor uw droomwoning en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. We kijken daarnaast ook naar de bouwkundige staat van de woning. Zo komt alle gebreken op tijd aan het licht en weet u wat u koopt.

Het kopen van een woning is een ontzettend belangrijke levensgebeurtenis. Grosfeld Makelaardij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Onze persoonlijke, betrokken aanpak garandeert begeleiding van kwaliteit bij het aankopen van een woning. 

Wat zijn uw wensen?

Allereerst inventariseren we samen wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een huis met een centrale ligging? Of geeft u de voorkeur aan een grotere woonoppervlakte? Welke faciliteiten moeten er in de buurt zijn? Op basis daarvan krijgt u een realistisch woonadvies, waarbij we u op basis van uw wensen informeren over de verwachte prijs.

Een geschikte woning

 Vervolgens zoeken we naar geschikte woningen, die we samen met u bezichtigen. Als we uw droomwoning hebben gevonden, helpen we u natuurlijk bij de onderhandelingen. Hierbij proberen we de meeste gunstige voorwaarden voor u te realiseren.

Aankopen

Als u en de verkoper het eens zijn over de aankoopprijs van de woning is het tijd om het contract in orde te maken en de overdracht te regelen met de notaris. Uiteraard staan wij daar in bij. Na de overdracht kunt u ook nog bij ons terecht voor nazorg en andere vragen.

Wij helpen u graag

Heeft u behoefte aan persoonlijke, betrokken begeleiding bij het aankopen van uw woning? Neem dan contact op met Grosfeld Makelaardij via het contactformulier.

Waarom kiezen voor Grosfeld Makelaardij?

+25 jaar ervaring

in Bergen op Zoom en omstreken

Gecertificeerd

Wij zijn een beëdigde NVM-makelaar, aangesloten bij de NWWI en gecertificeerd door Vastgoedcert​

Persoonlijke, betrokken aanpak

Wij ondersteunen en begeleiden van a-z, ontwikkelen een uniek aankoopplan voor uw woning

Uitgebreid netwerk in de regio​

We kennen de woningen en regio als geen ander. Zo bent u er zeker van dat u de woning vindt die voldoet aan uw wensen

Hulp tijdens het gehele aankoopproces

Plaatsing van uw woning op social media en Funda. Tevens zijn we ook na de verkoop nog bereikbaar voor vragen

Bezichtigingen door Maarten Grosfeld

Kennismaken?

Wij komen graag in gesprek met u. Neem dan gerust contact op .
Wij bellen u zo snel mogelijk terug of neem contact met ons op via het contactformulier!